فعاليت‌هاي صنايع‌دستي بايد از بخش‌هاي ديگر منتزع شود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حجت الاسلام و المسلمين سيد علي حسيني ضمن بيان اين مطلب افزود: اين موضوع سبب شده هنرمندان و صنعتگران اين عرصه به نوعي سردرگمي دچار شوند.

وي اضافه کرد: در بسياري از موارد هنرمندان نمي‌دانند براي رفع مشکلات و موانع پيش روي خود بايد به چه دستگاه يا ارگاني مراجعه کنند.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: بايد به سمت و سويي حرکت کرد که به يک وحدت رويه در فعاليت‌هاي اين عرصه دست يابيم.

حسيني با اشاره به اينکه حفظ وحدت رويه و زمينه سازي براي پيشرفت و توسعه صنايع‌دستي نيازمند معرفي و اطلاع رساني صحيح براي اين بخش است، اظهار داشت: در اين ميان برگزاري جشنواره‌ها و همايش‌هايي چون سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي مي‌تواند‌، گره گشا باشد.

نماينده نيشابور در مجلس افزود: صنايع‌دستي هيچ نقطه از جهان به فاخري ايران نيست و رسيدن به جايگاه حقيقي اين توليدات نيازمند معرفي بيش از پيش است.

وي تأکيد کرد: تنها در صورت معرفي مناسب و تبليغات آگاهانه مي‌توان اميدوار بود که صنايع‌‌دستي و هنرهاي سنتي کشور ما بازارهاي جهاني را در آينده‌اي نه چندان دور در دست مي‌گيرد.

اين نماينده با بيان اينکه تلاش ما بايد بر اوج گرفتن صنايع‌دستي در سال‌هاي آتي قرار گيرد، گفت: کشورهاي همسايه با سرعتي بالا در اين عرصه سرمايه گذاري مي‌کنند و ما بايد اين واقعيت را جدي‌تر بگيريم.

سيد علي حسيني يادآور شد: : با کمسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي نيز در خصوص همکاري در بخش صنايع‌دستي وارد مذاکره شده و نتايج آن را اعلام مي‌کنيم.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389020421